Accident mortal la Movileni. Un biciclis omorât de un șofer beat

650

Un biciclis și-a pierdut viața astăzi într-o comună din județ, în urma unui accident rutier produs de un șofer beat. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a rămas blocat în parbrizul autoturismului. În ciuda manevrelor de resuscitare demarate de echipajele SMURD după exragerea bărbatului găsit în stop cardio-respirator, el nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul. În cauză a fost deschis dosar pe numele șoferului pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Un bărbat de 75 de ani din comuna Movileni și-a pierdut viața, astăzi la prânz, în timp ce se întorcea acasă cu bicicleta. El a fost izbit în plin de un autoturism condus de un slătinean de 63 de ani.

Șoferul se afla sub influența alcoolului, rezultatul alcooltestului arătând 1,22 mg/l alcool în aerul expirat.

Impactul a fost atât de puternic încât biciclistul a rămas blocat în parbrizul autoturismului. El a fost găsit în stop cardio-restirator de salvatorii sosiți la fața locului. În ciuda manevrelor de resuscitare demarat imediat ce victima a fost extrasă din autoturism, nu a mai putut fi salvată.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pe numele șoferului pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului. Șoferul a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice după care va fi audiat. Poliștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.