Poliția Olt caută șefi de post la Morunglav, Cârlogani și Brebeni

776

IPJ Olt a scos la concurs noi posturi de șef de post. Recrutarea se face din sursă internă (agenți de poliție), candidații trebuind să susțină o probă unică- interviu structurat pe teme profesionale.

Poliția Olt caută șefi de post la: Postul de Poliție Morunglav din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Bobicești, Postul de Poliție Cârlogani din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.6 Găneasa și Postul de Poliție Brebeni din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.4 Coteana. Concursurile vor fi organizate pe 10 iulie pentru Cârlogani, 14 iulie Brebeni și 20 iulie Morunglav.

Concursul/examenul se va desfăşura la sediul I.P.J. Olt din municipiul Slatina şi va consta în susţinerea unei probe unice, respectiv INTERVIU structurat pe subiecte profesionale, ce va fi înregistrat audio-video. Pentru a fi admis, un candidat trebuie să obțină minimum nota 7.00.

Printre condițiile pe care trebuie să le întrunească noii șefi de post sunt: să aibă studii liceale, cu diplomă de bacalaureat; grad profesional minim de agent de poliţie; vechime în M.A.I. de minim 2 ani; vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei: minim 2 ani; să deţină permis de conducere pentru minim categoria B; să deţină sau să obţină avizul pentru desemnarea în structurile poliţiei judiciare și avizul de poliţist rutier.