DESCHIS de Rusalii la Bazinul de Înot Slatina și Clubul Nautic Plaja Olt

174

Rusaliile vor aduce pentru slătineni oportunitatea de a petrece timpul liber fie la Bazinul Didactic de Înot Slatina, fie la Clubul Nautic și Agrement Plaja Olt. Deși zi liberă la nivel național, cele două obiective nu vor fi închise.

Clubul Nautic și Agrement Plaja Olt și Bazinul Didactic de Înot din capitala Oltului vor fi deschise de Rusalii, atât duminică- 12 iunie, cât și luni- 13 iunie. Anunțul a fost făcut de către Clubul Sportiv Municipal, administratorul celor două obiective. Programul de funcționare va fi cel normal.

Cei care vor alege să petreacă zilele libere la Clubul Nautic și de Agrement al Slatinei au de ales dintr-o gamă variată servicii:  fitness, închirieri – terenuri de tenis, volei, fotbal, minigolf, role, biciclete, ambarcațiuni de agrement, hidrobiciclete, tir cu arcul, centru spa, sală de masaj, zonă de saună.

De azi, 10 iunie, se dă startul sezonului estival pe malul Oltului, la Slatina, prin deschiderea Plajei Olt. Programul de funcționare va fi în intervalul orar 9.30- 20.00, de luni până duminică. Tariful pentru adulţi este de 20 lei/zi, pentru copiii mai mici de 14 ani, cu însoţitor, de 10 lei. Închirierea unui sezlong cu umbrelă costă 10 lei.