Noi saloane pentru copii de la spitalele Slatina și Caracal, mai primitoare de ieri grație implicării senatorului Siminica Mirea/ IMAGINI

138

O nouă lecție de omenie, de altruism, implicare civică și responsabilitate a fost dată ieri de către senatorul de Olt Siminica Mirea. Femeie de afaceri, social-democrata a ales să petreacă ziua de 1 Iunie în mijlocul copiilor bolnavi și să se implice pentru realizarea unor condiții mai bune și un aspect mai primitor al saloanelor. Senatoarea a donat ieri spitalelor Slatina și Caracal o nouă serie de lenjerii și stickere decorative, participând personal la amenajările de pe secțiile de Pediatrie.

Senatorul de Olt Siminica Mirea a ales să aducă ieri, de Ziua Copilului, bucurie și pe chipurile copiilor care ajung pe patul de spital. Grație unei noi donații, mai multe saloane ale Spitalului Județean de Urgență Slatina și Spitalului Municipal Caracal s-au transformat în încăperi primitoare, care să le reamintească celor mici de copilărie și lumea poveștilor și să-i facă să treacă mai ușor peste suferințe. Parlamentarul oltean a participat personal la amenajarea saloanelor, schimbând lenjerii și decorând pereții cu stickere.

,,Copiii sunt, mai presus de orice, mereu o mare responsabilitate a noastră. Ei au nevoie de protecție, iubire și încredere. Zâmbetele lor creează dependență, iar râsul lor ne duce cea mai mare bucurie în suflet. Copilăria trebuie celebrată zi de zi, iar spiritul ei mereu încurajat, pentru că ea este darul nostru cel mai de preț, pe care ni-l oferă viața.

Am ales să sărbătoresc ziua de 1 iunie la Spitalul Județean de Urgență Slatina și la Spitalul Municipal Caracal, pentru a-i înveseli pe micuții internați de ziua lor. De asemenea, am avut ocazia să particip și la activitățile dedicate copiilor din Caracal, în parcul Poroineanu, unde efervescența și veselia copiilor m-au bucurat enorm. Lângă ei, am mereu senzația că nu există obstacole de nedepășit și că poveștile frumoase pot deveni realitate.

La mulți ani, copii! Să vă fie viața o fericire continuă!,, a transmis Siminica Mirea.

Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, și viceprimarul Marina Samiee au participat cu drag alături de parlamentar în amenajarea saloanelor. Edilul i-a mulțumit pentru că a adus culoare, bucurie și speranță micilor pacienți ai secției de pediatrie din Spitalul Municipal.

VIDEO:

https://fb.watch/do7P8cWBSN/