Președintele PNL Olt: Consiliul Național PNL a finalizat alegerile pentru echipa de conducere. Vom continua să câștigăm încrederea românilor în Partidul Național Liberal!

222

Echipa de conducere a liberalilor a fost completată vineri, 27 mai, partidul condus de premierul Ciucă votând noii ocupanți ai funcțiilor de conducere din cadrul PNL. Odată cu aceste alegeri, președintele liberalilor olteni, senatorul de Olt Liviu Voiculescu, declară că astfel echipa Partidului Național Liberal este pregătită să își asume toate responsabilitățile politice și să realizeze proiectele pe care și le-a asumat în fața românilor.

Consiliul Național PNL a finalizat alegerile pentru echipa de conducere a Partidului Național Liberal. Dan Motreanu a fost ales în funcția de prim-vicepreședinte PNL, Lucian Bode în funcția de Secretar General și Virgil Guran – vicepreședinte cu atribuții în domeniul Apărării și Siguranței Naționale. ,,Astfel, echipa Partidului Național Liberal este pregătită să își asume toate responsabilitățile politice și să realizeze proiectele pe care ni le-am asumat în fața românilor. În lumina sloganului „Uniți pentru o Românie puternică și stabilă”, vom continua să câștigăm încrederea românilor în Partidul Național Liberal, prin strategii politice pentru dezvoltarea sectorului economic al României și prin împlementarea de noi mecanisme pentru sectorul de investiții.
Alături de organizațiile locale liberale, membrii ai Guvernului și reprezentanții Partidului Național Liberal din Parlament, vom construi România modernă, România europeană.,, transmite Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt și senator al județului.