TMK Artrom are nevoie de angajați la uzina din Slatina

490

Uzina de țevi din Slatina continuă seria angajărilor, având nevoie de personal pentru mai multe posturi. Cei interesati pot depune CV-ul pe adresa hr@tmk-artrom.eu sau la sediul societății din str. Drăgănești.

Se fac angajări la una dintre cele mai mari companii de pe platforma industrială a Slatinei. TMK Artrom recrutează personal pentru mai multe posturi: ingineri rețele electroenergetice, electrician stații de înaltă tensiune și pram, electrician de joasă tensiune, mecanic, sculer matrițer, forjor, strungar. Un recent anunț de angajare se adresează celor care au studiat inginerie electrică, electromecanică, automatică și calculatoare și sunt absolvenți sau au deja experiență în domeniu.

,, Te așteptăm în echipa TMK-Artrom (Uzina producătoare din Slatina)! Îți oferim un loc de muncă într-o companie siderurgică de top, una dintre cele mai mari producătoare de țevi din oțel fără sudură pentru aplicații industriale, unde vei colabora cu unii dintre cei mai buni și mai dedicați profesioniști în domeniul electric.,, transmite compania.
Uzina oferă: salariu atractiv, bonuri de masă, prime lunare, plata orelor suplimentare conform codului muncii, prima de concediu, voucher pentru servicii turistice, asigurare privată de sănătate.
Concursul se va ține în data de 31 mai la sediul societății din Slatina și va fi susținut sub forma unui interviu. Mai multe detalii despre ofertele de muncă ale companiei pot fi găsite și pe website-ul TMK-Artrom.