Salvator oltean, pe podium la Cupa Pompierilor din România la Atletism și Cros

205

ISU Olt a urcat pe podium la Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România la Atletism și Cros, salvatorul Viorel Barcan impunându-se și de această dată printre cei mai buni pompieri sportivi din țară.

Salvatorul de Onoare al Oltului în 2020 se numără printre primii trei cei mai buni sportivi pompieri la atletism și cros. Barcan Viorel-Sandu,  la categoria peste 45 de ani s-a clasat pe poziția a treia, la alergarea de rezistență – 1500 de metri și cros – 3000 de metri și a obținut locul patru la săritura în lungime cu elan și aruncarea greutății.

Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România la Atletism și Cros, ediția 2022 s-a desfășurat în perioada 16-18 mai, în stațiunea Poiana Brașov. La etapa finală,  pompierii olteni au fost reprezentați de Barcan Viorel-Sandu- la categoria peste 45 de ani, Gogolan Cornel- la categoria 35-45 de ani și Pipin Iulian- la categoria sub 35 de ani.

,,Cei trei salvatori, preocupați permanent de pregătirea fizică și amatori de mișcare, au reușit, la prima participare la o întrecere de acest nivel, să obțină timpi buni la probele de 1500 de metri, respectiv 3000, 4000 și 6000 de metri, dar și la săritura în lungime și aruncarea greutății. Mulțumim colegilor noștri pentru efort și pentru că ne-au reprezentat cu cinste la etapa națională!,, a transmis ISU Olt.