În Slatina, traficul rutier pe sensul de mers Craiova către Pitești este deviat de pe strada Oituz

208

Până în data de 30 iunie, la Slatina vor exista restricții de trafic în zona unde se efectuează  lucrări de reabilitare / deviere a rețelei de distribuție apă. Au fost stabilite rute ocolitoare.

Începând de ieri, 19 mai, a fost reluat traficul normal pe sensul de mers Pitești către Craiova, de pe strada Pitești, din municipiul Slatina, fiind stabilite noi restricții de trafic, pe strada Oituz, pentru autovehiculele care circulă din direcția Craiova către Pitești.

,,Traficul rutier, pe sensul de mers Craiova către Pitești, este deviat de pe strada Oituz, din municipiul Slatina, de la intersecția cu strada Carol I, pe strada Carol I spre strada Grigore Alexandrescu și strada Prelungirea Pitești până la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Pitești. Restricțiile de trafic sunt necesare pentru continuarea lucrărilor de modernizare a sistemului de apă și canal, din municipiul Slatina.  Polițiștii rutieri sunt în zonă pentru monitorizarea și fluidizarea circulației autovehiculelor.  Recomandăm conducătorilor auto să manifeste răbdare și prudență în trafic!,, anunță Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Lucrarea CAO se află la stadiul de realizare de peste 70%. Ea face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020”.