Generează fluturaș salariu cu informații relevante pentru angajați

154

Pentru a transmite informații complete despre veniturile angajaților, genereaza fluturas salariu cu o soluție digitală performantă și de încredere. Inclusă într-o aplicație de payroll complexă, contribuie la creșterea eficacității și productivității departamentelor de HR din organizații. De asemenea, un astfel de instrument digital reduce volumul de muncă al specialiștilor tăi și oferă angajaților acces instantaneu la fluturașii lor de salariu în format electronic.

Genereaza fluturas salariu pentru o comunicare transparentă

Luând în considerare faptul că majoritatea operațiunilor interne din companii au nevoie de eficientizare, este esențial ca funcțiile de payroll să aibă parte de transformare digitală. Având membrii echipei împărțiți în diferite locații, genereaza fluturas salariu pentru ca ei să-l poată accesa de oriunde. Prin implementarea unei astfel de soluții performante, contribui la implicarea angajaților, menținându-i totodată fericiți și motivați. În contextul muncii remote, este posibil ca oamenii să înceapă să se simtă distanțați, stresați și să se confrunte cu provocări de colaborare și eficiență. De aceea, procesarea incorectă sau întârziată a salariilor, pot fi factori care să provoace o dezamăgire în plus în rândul acestora. Înlocuirea proceselor manuale de salarizare cu o aplicație payroll complexă este una dintre modalitățile prin care poți avea parte de o comunicare transparentă cu angajații.

Avantaje importante aduse de un soft care genereaza fluturas salariu

În primul rând, o soluție digitală de generare și distribuire a fluturașilor de salariu reduce considerabil costurile cu materialele consumabile. În cadrul unui studiu efectuat de Chartered Institute of Payroll Professionals (CIPP) în 2016, 83% dintre repondenți au spus că au economisit bani atunci când au ales o soluție care genereaza fluturas salariu, pentru a înlocui metoda clasică pe care o foloseau până atunci. De asemenea, atunci când departamentul tău de resurse umane genereaza fluturas salariu dintr-o aplicație payroll, îl pot trimite instant angajaților, fără a mai fi nevoiți să îl distribuie în format fizic. Totodată, confidențialitatea datelor legată de veniturile salariale va fi mult mai ridicată atunci când fluturașii sunt stocați online.

Printr-un sistem de payroll integrat cu un portal self-service, sau prin trimiterea fluturașilor de salariu pe mail, personalul companiei va putea să-și vizualizeze informațiile despre venituri de oriunde și oricând. Prin urmare, angajații care desfășoară o activitate în care nu au nevoie de un laptop își pot accesa fluturașii chiar de pe propriul telefon mobil, sau de pe un dispozitiv instalat în punctul de lucru respectiv. Angajații vor putea să descarce și să tipărească fluturași de salariu din sistem, ajutându-i să prezinte dovezi în privința veniturilor pe care le obțin în fiecare lună pentru diverse operațiuni bancare, spre exemplu.

Digitalizarea procedurilor administrative contribuie semnificativ la eficientizarea activății departamentelor de HR și la dezvoltarea întregii companii. De aceea, trecerea la un soft de payroll intuitiv, prin care să simplifici operațiunile de salarizare te va ajuta să atingi mai ușor obiectivele de business. Genereaza fluturas salariu cu informatii complexe pentru angajații tăi și menține un mod de comunicare transparent cu aceștia!

UCMS by AROBS, furnizor de soluții software de încredere

Trecerea la un sistem digital al operațiunilor de salarizare este posibilă cu o aplicație de încredere, actualizată în permanență cu modificările legislative. Genereaza fluturas salariu prin aplicația de payroll de la UCMS by AROBS, companie cu o experiență de peste 25 de ani pe piața de soluții software din România. Contactează-i pe cei de la UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424 și află mai multe despre cum îți pot fi de folos softurile lor de salarizare și HR!