Copiii, invitați în plantația de căpșuni să mănânce pe săturate gratis și să culeagă pentru acasă

436
foto: ferma de căpșuni Crușovu

Ziua Copilului vine cu o invitație pe plantația de căpșuni pentru micuții care doresc să petreacă o zi în natură, să mănânce pe săturate fructe fără chimicale și să-și culeagă singuri ce doresc să ia acasă. Oferta este făcută de către o familie de fermieri olteni din localitatea Crușovu, comuna Brastavățu.

O zi de 1 Iunie specială, în natură, este oferta făcută de către Ferma de căpșuni Crușovu pentru copii și însoțitorii lor.

,,Vă așteptăm cu mic, cu mare să vă bucurați de gustul dulce al copilăriei, alături de noi! Ah, și aveți din partea casei liber la mâncat căpșuni în timpul vizitei. Suplimentar – se pot achiziționa căpșuni culese de voi sau de noi.,, anunță familia Truță, ce deține o fermă de 2 ha în Brastavățu.

Pe lângă faptul că pot mânca pe săturate fructele dulci, vizitatorii pot lua și acasă la plecare câte 3kg/adult. Ferma poate fi vizitată între orele 8.00- 20.00, iar copiii au acces gratuit.

Nu numai de 1 Iunie ferma olteană face oferte celor care doresc să vadă plantația, să mănânce pe săturate și să-și culeagă singuri căpșunile pe care să le cumpere. În orice zi, cumpărătorii pot achiziționa căpșuni la preț de 30 lei/kg gata culese ori, dacă și le culeg singuri, la jumătate de preț.