Cum să devii un jucător profesionist de blackjack

24

În timp ce mulți jucători profesioniști v-ar spune că a fi jucător profesionist de blackjack nu este atât de profitabil pe cât o arată unele filme, există oameni care câștigă șase cifre jucând blackjack în mod profesionist. Dacă vă gândiți că ați putea dori să deveniți un jucător profesionist de blackjack, există mai mulți pași pe care trebuie să îi faceți pentru a câștiga suficienți bani pentru a trăi și a avea succes. Dacă totuși preferi sloturile în detrimentul blackjack-ului, e important să ai parte de rotiri gratuite.

 

Învățați strategia

Blackjack este un joc de strategie și necesită să cunoști bine strategia pentru a juca cu succes. În primul rând, înainte de a face orice altceva, trebuie să ai cunoștințe temeinice despre acest joc. Acest lucru înseamnă că trebuie să cunoști regulile de joc pentru toate formele diferite de blackjack. Există trei tipuri de jocuri de blackjack și, deși obiectivul final pentru oricare dintre jocurile de blackjack este de a învinge casa obținând 21 sau cât mai aproape de 21 fără a depăși, jocurile diferă în ceea ce privește regulile de joc.

Blackjackul clasic sau tradițional este cea mai populară formă de joc. Blackjackul clasic poate fi jucat cu un pachet de cărți sau cu până la opt pachete. Dumneavoastră și dealerul primiți două cărți: una cu fața în sus și una cu fața în jos (cartea de gaură). Combinația ta de două (sau mai multe) cărți trebuie să fie 21 sau mai mică pentru ca tu să câștigi, și trebuie să fie mai mare decât cea a dealerului pentru a câștiga.

Blackjack-ul progresiv se joacă în același mod ca și blackjack-ul tradițional, dar în blackjack-ul progresiv, jucătorilor li se permite să parieze sume de bani din ce în ce mai mari în fiecare rundă. În blackjackul european, se folosesc două pachete de cărți. Dealerului i se împarte o carte cu fața în sus, iar cartea sa de gaură nu este arătată până când jucătorul nu decide cum să își joace mâna. Cartea de gaură a dealerului poate fi împărțită, lovită, păstrată sau dublată, în funcție de scorul său.

Numărarea cărților

Odată ce ați stăpânit regulile de bază ale blackjack-ului, va trebui să vă dați seama de o strategie, astfel încât să vă puteți determina șansele și să plasați pariurile. Numărarea cărților oferă o modalitate de a paria pe baza cărților pe care le are dealerul și a cărților care mai sunt în pachet.

Pentru a începe să numărați cărțile, trebuie să aveți o strategie de atribuire a unei valori numerice cărților. Cea mai comună variantă este de a atribui cărți cu valori numerice mici: De exemplu, cea mai obișnuită metodă de numărare a cărților este de a număra cărțile 2-6 cu +1; cărțile 7-9 sunt numărate ca 0; iar cărțile cu fața și așii sunt numărate ca -1. Exersați până când puteți număra un întreg pachet de cărți în mai puțin de un minut. Nu uitați că alcoolul și drogurile sunt disponibile cu ușurință în cazinouri, așa că beți puțin în timp ce jucați, deoarece alcoolul vă poate afecta judecata. Odată ce reușiți să numărați cu succes un pachet de cărți, continuați să adăugați cărți și exersați numărătoarea până când puteți număra șase pachete de cărți în două minute sau mai puțin. Apoi puteți începe să vă antrenați în privirea și numărarea cărților într-un cazinou.

Toată această numărare a cărților și repetiția nu se face imediat, ci în timp. Va fi nevoie de sute de ore pentru a deveni expert în numărarea cărților și în observarea cărților într-un cazinou. Atunci când v-ați dezvoltat cu adevărat abilitățile de numărare a cărților, trebuie să puteți calcula valoarea cărților rămase în pachetele de cărți care nu au fost încă împărțite (numite shoe). La fel ca și în cazul practicii de numărare a cărților dintr-un pachet, cazinourile vă pot oferi cea mai bună practică cu păstrarea unei numărători curente a cărților care nu au fost jucate și a celor care au fost aruncate.

Strategie

Pentru a vă lansa într-o carieră de profesionist în blackjack, trebuie să învățați strategiile de bază ale blackjack-ului. În primul rând, trebuie să învățați termenii: surrender, split, double down, hit sau stand. Apoi, va trebui să învățați strategia de bază a blackjack-ului. De exemplu, jucătorul se poate preda (renunța la mâna sa) și își poate pierde jumătate din bani dacă dealerul pare să aibă o mână pe care jucătorul nu o poate câștiga. De exemplu, dacă dealerul are 10, iar tu ai 15, șansele ca tu să învingi dealerul la a treia carte sunt mici, așa că poți renunța la jumătate din bani și poți trăi pentru a mai juca încă o zi.

Alte strategii de bază includ: împărțirea așilor și a opturilor cu dealerul, nu împărțiți niciodată cinci și zece cu dealerul și dublați pariul atunci când aveți un nouă și dealerul are cărțile cu numerele trei, patru, cinci sau șase. Stăpânirea strategiei de bază și a celei avansate vă va ajuta să deveniți un jucător de blackjack mai bun.

Concluzie

Odată ce vă simțiți confortabil și v-ați redus erorile, vă puteți muta la mesele unde puteți paria sume mai mari de bani. Asigură-te că ești cât mai discret posibil, astfel încât cazinourile să nu te observe și să nu fii interzis. Dacă ați ales un oraș cu mai multe cazinouri, nu stați la un singur cazinou întreaga zi sau seară – deplasați-vă la diferite cazinouri, astfel încât securitatea din cazinouri să nu devină suspicioasă.

Este nevoie de timp pentru a deveni un jucător profesionist de blackjack, dar dacă aveți răbdare, nu vă grăbiți și acordați orele necesare pentru a studia jocul, veți avea succes în noua dvs. carieră.