VIDEO/ Cum aruncă un primar din Olt gunoiul înapoi peste gardul celor lipsiți de bun simț

2895

Pentru a le da o lecție de viață celor care au ales să arunce necontrolat gunoiul pe spațiul public, edilul comunei Giuvărăști a ales o metodă îndrăzneață: a strâns gunoiul cu buldoexcavatorul și l-a aruncat înapoi în curtea celui care a dat dovadă de lipsă de educație.

Un filmuleț postat pe o rețea de socializare de către primarul comunei Giuvărăști, Daniel Pană, atrage atenția prin modul în care edilul a ales să dea o lecție celor care nu respectă comunitatea în sânul căreia locuiesc, mai ales după numeroase eforturi ale administrației de a ecologiza spațiul public și a planta arbori și arbuști. Edilul a mobilizat o echipă care a strâns deșeurile aruncate necontrolat și le-a dus înapoi în curtea celor care au ales să scape de gunoi aruncându-l aiurea.

,,Pentru cei care nu au înțeles ca suntem o comunitate și respectul unul fata de celălalt este prioritar, am decis să le oferim o lecție de viata, de civism, de educație, de orice le lipsește,, este mesajul primarului Pană, însoțit de filmarea cu lecția dată. Filmulețul nu este public, putând fi vizualizat doar de prietenii de pe facebook ai edilului, locuința la care se întoarce în mod rușinos gunoiul fiind a unei persoane respectate în comunitate:

https://www.facebook.com/100002151166986/videos/375978217826221/

Poate trezindu-se cu gunoiul aruncat înapoi în curte cei vinovați se vor gândi de două ori atunci când vor decide să scape de acesta prin alte metode decât cele civilizate!