Concert aniversar al Corului Millennium Slatina, cu invitați artiști lirici de la Filarmonica ”Oltenia”

293
Corul Millennium Slatina

Format în majoritate din cadre didactice slătinene, care cântă din pasiune, Corul Millennium aniversează 22 de ani de existență printr-un concert de zile mari, la care vor contribui și artiști lirici de la Filarmonica ”Oltenia” Craiova. Intrarea va fi, ca de fiecare dată, liberă.

Joi, 19 mai, începând cu ora 18.00, iubitorii muzicii culte sunt invitați la un spectacol de excepție, organizat de Corul Millennium, singura formațiune de acest gen din județul Olt. Spectacolul este unul aniversar și va fi găzduit în Amfiteatrul Liceului ”Nicolae Titulescu” Slatina. Concertul coral cu nr.213 este dedicat sărbătoririi a 22 de ani de existență a Corului ”Millennium” și împlinirii a 77 de ani de viață a maestrului Alexandru-Chirilă Stanciu, fondatorul și dirijorul formației. Cu aceeași ocazie maestrul va mai sărbători 62 de ani de activitate culturală continuă și 52 de ani în calitate de dirijor, compozitor și muzicolog.

Concertul cuprinde selecțiuni din vastul repertoriu al corului la care își vor aduce contribuția și artiști lirici de la Filarmonica ”Oltenia” din Craiova.

Corul Millennium, format în majoritate din cadre didactice slătinene, evoluează pe scene naționale și internaționale, artiștii fiind neremunerați, iar intrarea la spectacole gratuită.

.