Circulația pe sensul de mers Craiova-Pitești se desfășoară pe contrasens la Slatina- DEVIATĂ în zona Hanul Cireașov

242
 

Până în data de 30 iunie, la Slatina vor exista restricții de trafic în zona unde se efectuează  lucrări de reabilitare / deviere a rețelei de distribuție apă. Au fost stabilite rute ocolitoare .

Compania de Apă Olt face apel la conducătorii auto care circulă în zona străzilor Oituz- Pitești să înțeleagă necesitatea unor devieri de trafic, să respecte indicatoarele rutiere montate și să evite ambuteiajele în trafic! Circulația este deviată în zona Hanul Cireașov.
,,Lucrările de reabilitare/deviere a rețelei de distribuție SP Oituz din zona străzilor Oituz- Prelungirea Pitești sunt în desfășurare, și de aceea s-au stabilit noi direcții de mers pentru autovehicule:
-Începând de azi, circulația autovehiculelor pe sensul de mers Craiova-Pitești se desfășoară pe contrasens, din zona Hanului Cireașov, până în fața fabricii Sovercord, de unde se intră pe sensul normal de mers.
-Circulația autovehiculelor este deviată de pe Pitești, pe strada Prelungirea Pitești – strada Grigore Alexandrescu – strada Carol I – strada Cimitirului – strada Tudor Vladimirescu – strada Ionașcu- DN 65/ E 574.
Traficul rutier pe strada Pitești este închis pe sensul de mers către Craiova, de la sensul giratoriu de pe strada Cireașov, până la sensul giratoriu de pe strada Oituz.,, anunță CAO.
Rutele ocolitoare le sunt indicate șoferilor prin panouri. 
Lucrarea CAO se află la stadiul de realizare de 70%. Ea face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020”.