Ziua Orașului Piatra-Olt, aniversată cu regal artistic și activități pentru toate vârstele

199

Administrația locală a orașului Piatra-Olt va aniversa Ziua localității cu fast, invitați să susțină recitaluri fiind artiști de marcă.

De ziua Sfinţilor Împărați Constantin şi Elena, oraşul Poatra-Olt îmbracă în straie de sărbătoare, aniversând Ziua localității. Manifestările vor fi diverse și se vor desfășura pe parcursul întregii zile, urmând a se încheia cu un spectacol de artificii.

,,Piatra-Olt va fi în sărbătoare de Sfinții Împărați Constantin și Elena! Primăria și Consiliul Local pregătesc, pentru Ziua Orașului, un frumos spectacol artistic și o serie de activități dedicate elevilor, tinerilor și seniorilor orașului. Așadar, pe 21 mai, începând cu ora 12.00, vă invit, dragi pietreni, să petrecem împreună în compania artiștilor, care vor urca pe scenă să ne încânte cu muzică și voie bună.,, anunță primarul Nicușor Rada.

Și anul acesta vor urca pe scena din Piatra-Olt artiști renumiți: Dorian Popa, Olivia Addams, Marcela Fota, Carmen Budulan, Neta Soare, Ștefania Strejescu, Violeta Constantin, Gabriel Zăvoianu, Georgiana Băzăvan, Iazmina Cojocaru, Mădălina Drăgan, Cornel Cojocaru, Mady de la Slatina, Ionuț Pește, Orchestra Nicu Troncea.