Se OPREȘTE alimentarea cu apă pe 5 străzi din Balș. Se fac racordări la rețelele noi

175

Cetățenii de pe 5 străzi din orașul Balș vor fi racordați la noua rețea de apă, lucrare ce va impune întreruperea furnizării apei la robinete. Compania de Apă Olt îi îndeamnă să-și oprească rezerve de apă, întrucât întreruperea va dura câteva ore.

Compania de Apă Olt are în desfășurare, în orașul Balș, lucrări de investiții, în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020”. Finalizarea lucrărilor pe strada Plopului va impune realizarea branșamentelor la lucrarea nouă, acest lucru fiind efectuat mâine, racordarea impunând oprirea alimentării.

,,Serviciul de alimentare cu apă va fi sistat, mâine, 11 mai 2022, pe străzile Plopului, Laboratorului, Lalelelor, Nicolae Titulescu și Trandafirului, în intervalul orar 9.00- 12.00. Lucrările de reabilitare și extindere a rețelei de apă pe strada Plopului au fost finalizate și vor fi efectuate branșamentele la rețeaua nouă. Facem apel la locuitorii din zonele menționate să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.,, a anunțat CAO.

De asemenea, s-au finalizat și lucrările de extindere a rețelelor de apă și, acum, se fac probe pe străzile: Anton Pann;  Prelungirea 1 Decembrie; Cuza Vodă; Popa Șapcă – Mâinești și au început lucrările de extindere a rețelei de apă și pe strada Frații Buzești.

Despre investițiile derulate de CAO în Balș:

Stație de epurare la standarde europene, în orașul Balș | Realitatea Oltului