Lidl deschide joi magazinul din Steaua. Este primul magazin din Shopping Park Slatina

2019

Noul parc comercial al Slatinei se va deschide luna viitoare, primul magazin din incinta acestuia anunțându-și inaugurarea mai devreme. Supermarketul Lidl se va deschide joi, 12 mai.

Închis pe 7 ianuarie pentru a fi demolat și inclus în Shopping Park Slatina, supermarketul Lidl din cartierul Steaua, str. Drăgănești, ăși va redeschide porțile clineților, în noua locație, în această săptămână. Magazinul va fi inaugurat joi, 12 mai. Potrivit moneybuzz.ro, noul Lidl Slatina are o suprafață de vânzare de peste 1.300 mp, 125 de locuri de parcare, iar orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:30 și 22:00, duminică între 08:00 și 20:00. Magazinul dispune de sistem de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Noul parc comercial, ce se va deschide în iunie, va cuprinde și retailerii: Super Zoo, Kik, JYSK, New Yorker, Hervis, C&A, Sinsay, Xpress și MediaFarm:

Shopping Park Slatina, deschis în iunie. Parcul comercial se va completa cu C&A, Jysk, Hervis, New Yorker, Kik, Sinsay, Superzoo Tabac Xpress și Medimfarm | Realitatea Oltului

Sursa: http://square7.ro/project/slatina-shopping-park/