Bărbat din Pârșcoveni plecat în Franța, dat dispărut de concubină. Nu s-a mai putut lua legătura cu el de trei săptămâni

190

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Pârșcoveni, care a plecat voluntar în Franța și nu mai poate fi contactat.

Polițiștii Orașului Balș au fost sesizați azi de o femeie, din comuna Pârșcoveni, cu privire la faptul că nu mai știe nimic de trei săptămâni de zile de concubinul său, plecat în Franța. Omul nu mai poate fi contactat nici telefonic, nici prin rețele de socializare.
Potrivit IPJ Olt, bărbatul a plecat în Franța, în orașul Nancy, la data de 26 februarie. Din data de 18 aprilie, femeia cu care Florin Nuțică, de 40 de ani, trăiește în comuna olteană nu mai știe nimic de el.
Semnalmente: înălţime 1,76 metri, greutate – aproximativ 76 de kilograme, ochi căprui, fără semne particulare.
La momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat într-un trening, de culoare verde, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport, de culoare neagră.
Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112!