Bărbat din Icoana, căutat de polițiști. A dispărut de ieri dimineață

84

UPDATE: Bărbatul a fost găsit de polițiștii IPJ Teleorman pe un câmp din comuna Dobrotești, fiind dezorientat. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni și a fost predat familiei.

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 75 de ani, din comuna Icoana, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

 Persoanele care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea unei persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. Căutat este un bărbat din comuna Icoana.
,,Astăzi, 1 mai 2022, în jurul orei 13.00 polițiștii Secției nr. 12 Poliție Rurală Potcoava au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat, cu privire la faptul că, în data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 09.00, ISTRATE CONSTANTIN, de 75 de ani, din comuna Icoana, județul Olt, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit,, anunță IPJ Olt.
Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,80 metri, greutate – aproximativ 80 de kilograme,  ochi căprui, păr alb, tuns scurt, față ovală, fără semne particulare.
La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă neagră, pantaloni negri, cămașă albă și pulover la baza gâtului, de culoare maro, cu dungi. Pe cap purta o șapcă neagră și în picioare avea o pereche de pantofi negri.