De 1 Mai, social-democrații petrec la iarbă verde…

407

Social-democrații olteni reiau tradiția de 1 Mai. Duminică, la Slatina, în zona cunoscută, începând cu ora 11, peste 1000 de persoane vor lua parte, alături de liderii PSD Olt, la cunoscuta serbare câmpenească. Liderul organizației județene a PSD a confirmat prezența la această întâlnire cu membrii și simpatizanții PSD a secretarului general al partidului, Paul Stănescu.

Social-democrații olteni vor petrece 1 Mai ca pe vremuri. Petrecerea câmpenească la care sunt așteptate peste 1.000 de persoane va avea loc în zona Căcâna, pe malul Oltului, cu începere de la ora 11.00.

„Sunt vreo 12 ani de când am început tradiția sărbătoririi zilei de 1 Mai, cu toată organizația Slatina, dar și cu lideri ai organizațiilor din județ. Cu toții am ieșit în fiecare an la iarbă verde, mai puțin în ultimii trei ani, în 2019, pentru că 1 Mai a căzut în campania electorală de la europarlamentare și nu aveam voie să facem o astfel de sărbătoare, și, în 2020 și 2021, când, din cauza pandemiei, nu aveam voie să ținem această sărbătoare. Anul acesta revenim. Vom fi 1000 de inși la iarbă verde.  Cu toții vom încerca să petrecem această ziua împreună și să socializăm”, a spus președintele PSD Olt, Marius Oprescu.

Printre liderii social-democrați prezenți la întâlnirea cu colegii și simpatizanții PPD se numără și secretarul general al PSD, Paul Stănescu.

Pregătirile pentru această sărbătoare câmpenească au început încă de dinaintea Paștelui, social-democrații punând la punct și cele mai mici detalii pentru ca ea să fie una reușită.