Patru cursuri de calificare GRATUITE pentru șomerii olteni, în luna mai

304

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt continuă să organizeze cursuri de calificare/ recalificare ori formare profesională pentru oltenii aflați în căutarea unui loc de muncă. În luna mai, vor fi derulate patru programe de formare, în meserii căutate pe piața muncii din județ.

56 de olteni care-și caută de lucru vor participa în luna mai la programee de formare profesională organizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt. Principalele meserii\ocupații pentru care se vor organiza cursuri gratuite pentru șomeri sunt: bucătar, manichiurist, contabil și stilist protezist unghii.

,,Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa AJOFM Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.,, anunță AJOFM Olt.

Oltenii interesați să urmeze unul dintre cursurile orgaziate lunar de către agenția de ocupare se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul AJOFM Olt, str. Dinu Lipatti, tel.0249/413099.