Femeie bătută pentru că i-a cerut unui consătean o datorie mai veche

3286

O femeie dintr-un sat din Olt a ajuns la spital după ce a fost bătută de un consătean, chiar în mijlocul localității. Acesta s-a enervat că femeia a îndrăznit să-i aducă aminte de o datorie pe care o are față de familia sa. Soțul victimei se teme că oamenii legii ar putea să mușamalizeze cazul.

Victoria  Popa, o femeie de 42 de ani din comuna Obârșia Veche,  județul Olt, soția unui preot din satul vecin, a ajuns la spital după ce a fost bătută de un consătean chiar în mijlocul localității. Motivul l-a reprezentat întrăzneala femeii de a-i aminti acestuia de o datorie mai veche pe care o avea față de soțul său.

,,Mai întâi i-a dat o palmă peste față, iar apoi s-a năpustit asuprea ei lovind0o cu pumnii în cap, într-un mod bestial”, a declarat Sand Popa, soțul victimei.

La fața locului a ajuns, la scurt timp o ambulanță care a dus-o pe femeie la spitalul din Corabia și de aici a fost trimisă la Caracal. În urma investigațiilor femeia a fost externată. Pentru că se simțea rău, la mai puțin de 24 de ore a fost adusă de soț la spitalul din Slatina.

Starea de sănătate a femeii este una bună care nu-i pune viața în pericol. După finalizarea investigațiilor necesare, în cursul acestei zile, femeia va fi externată”, a declarat Florin Popa, dir. medical SJU Slatina.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul. Cu toate acestea, dar și a imaginilor cu incidentul, soțul femeii se teme că acest caz ar putea fi mușamalizat.

Datoria agresorului față de familia victimei este veche de câțiva ani și se ridică la 900 lei. Ea reprezintă lucrări agricole realizate pentru bărbatul care a bătut-o pe femeie.