Caracalenii, provocați de primar să fie ,,Împreună pentru cei care au nevoie!”

67

Pentru că sărbătorile pascale reprezintă și un bun prilej de a fi aproape de semeni, de a ne întoarce fața spre cei aflați în nevoie și de a-i ajuta să nu primească Învierea Domnului cu tristețe, administrația celui ce-al doilea municipiu al Oltului a lansat o campanie privind donarea de bunuri. Pentru colectare a fost amplasată o căsuță chiar pe platoul primăriei.

Primăria municipiului Caracal a demarat campania organizată cu prilejul apropierii Sărbătorilor Pascale ,,Împreună pentru cei care au nevoie!,,. Autoritățile îi îndeamnă pe cetățenii cu suflet bun, persoane fizice ori agenți economici, să facă o bucurie de Paște persoanelor nevoiașe.

,,De astăzi, la căsuța de pe platoul din fața Primăriei, orice cetățean poate dona lucruri care îi prisosesc, pentru cei care au mai mare nevoie de ele, oameni ai orașului care vor aprecia orice ajutor. Alături de cetățenii săi, Primăria este implicată în dezvoltarea comunității caracalene, fie că ne referim la lucrări de infrastructură, la investiții sau la amenajarea spațiilor publice și de recreere, fie că ne referim la acțiuni de într-ajutorare.
Acțiunile cu caracter social sau umanitar sunt o constantă a muncii noastre și împreună cu mediul de afaceri din municipiu, cu cetățenii, încercăm să facem viața mai ușoară concetățenilor noștri aflați în nevoie”, declară primarul Municipiului Caracal, Ion Doldurea.