FOTO/ Angajații Primăriei Corabia, scoși la strâns gunoaie

153

Pentru că problema aruncării deșeurilor necontrolat pe domeniul public, mai ales la marginea urbei, reprezintă o problemă la care încă nu s-a găsit rezolvare, administrația corăbiană și-a scos azi angajații la strâns gunoaie.

Zeci de saci de gunoaie au strâns azi angajații Primăriei Corabia de pe domeniul public. Aceștia au ieșit din nou la curățenie, după ce cetățeni certați cu bunul simț și iresponsabili civic au ales să arunce deșeurile nu la containerele speciale pentru a fi ridicate de operatorul de salubrizare, ci împrăștiate la marginea urbei, chiar și în zona pe care se va construi centura ocolitoare a Orașului Teilor.

,,Azi Corabia. Angajații Primăriei Corabia, nu operatorul serviciului de salubrizare, strâng iar și iar ce aruncă unii aiurea pe domeniul public. Știți cât se cheltuie anual, din banii plătiți de noi toți pentru taxe și impozite, pentru ceea ce fac acești oameni?

În 2021 au fost plătiți peste 100.000 lei plus amenzi ale Gărzii de Mediu. Cu acești bani se puteau face multe alte lucruri. Ieri am fost pe câmp pe traseul viitorului drum al variantei ocolitoare. Au început să arunce gunoaie peste culturile fermierilor și la peste doi km de oraș.,, a transmis administratorul public al urbei, Daniel Albu.

Acțiunea de ecologizare de azi nu este prima în care au fost implicați angajații primăriei.