Absolvenți ai școlii de jandarmi, repartizați la IJJ Olt

278

Jandarmii olteni au de azi colegi noi. Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt i-au fost repartizați doi absolvenți ai unităților de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

Doi absolvenți ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani își încep cariera de jandarm la Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt. Noii jandarmi s-au prezentat astăzi la prima zi de serviciu.

,,Valeriu și Bogdan au 22 ani, respectiv 28 ani și fost repartizați unității noastre ca urmare a obținerii mediilor de absolvire a cursurilor de 9,45, respectiv 9,55. Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt le urează succes în activitatea profesională şi le asigură un sprijin real pentru a-și putea îndeplini, în mod corespunzător, atribuțiile ce le revin! Bine ați venit, dragi colegi!,, a transmis IJJ Olt.

Având în vedere nevoile instituției, nou-veniții au fost repartizați la structurile de pază și protecție instituțională, unde îți vor pune în practică cunoștințele acumulate pe durata studiilor.