Succes pentru Grupul Vocal „Bel Canto” al Liceului Teoretic „Tudor Vladimirescu” Drăgănești-Olt

361

Grupul Vocal „Bel Canto”, al liceului teoretic din Drăgănești-Olt, devenit de câțiva ani o mândrie pentru oraș, a înregistrat un succes ce aduce bucurie în comunitate: Premiul I de Excelență la Festivalul Internațional de Arte.

Pregătit de prof. Mihail Ștefan Minulescu, Grupul Vocal „Bel Canto” al Liceului Teoretic „Tudor Vladimirescu” Drăgănești-Olt s-a impus la Festivalul Internațional de Arte, etapa a II-a de primăvară, desfășurat pe data de 1 aprilie, obținând un premiu important ce confirmă talentul elevilor și vine ca o încununare a muncii depuse. Juriul, prezidat de către maestrul Gheorghe Zamfir, a fost impresionat de prestația artistică a corului drăgăneștean, răsplătindu-l cu Premiul I de Excelență.

Un grup de copii din Drăgănești-Olt, colaborare cu doi artiști francezi | Realitatea Oltului

,,Luna aprilie a început pentru mine cu o mulțumire sufletească și o meritată răsplată, pentru efortul pe care îl fac din plăcere alături de elevii mei talentați de la LTTV-Drăgănești Olt, Grupul Vocal Bel Canto, cărora le mulțumesc pentru tot ceea ce fac pentru profesorul și școala lor. Sunt bucuros să pun la loc de cinste în școala noastră un trofeu și o diploma cu premiul I de excelență, ce poartă semnătura distinsului compozitor și virtuoz român Gheorghe Zamfir.,, a transmis profesorul Minulescu.