Marian Căpățână, omul care a dus valizele cu bani la Mircea Băsescu își cere datoriile de la Traian Băsescu

1204

Coinculpat în dosarul de trafic de influență cu Mircea Băsescu, Marian Căpățână a vandalizat în această dimineață casa fostului președinte al României, Traian Băsescu.

Gardul vilei lui Traian Băsescu a fost vandalizat. „Petrov, achită-ți datoriile”, este mesajul scris pe gardul vilei de protocol de Marian Căpățână, coinculpat și condamnat în dosarul traficului de influență cu Mircea Băsescu.

„Trebuie să le explice milioanelor de români care au plecat în afară de ce a distrus capitalul. Nu am vandalizat. Eu  de astăzi, o lună de zile, voi învăța să fac grafitti. Vor urma și alții, Victor Ponta. Eu sunt așa -zisul intermediar între Bercea Mondial și Micea Băsescu. Știe toată lumea că atunci când am fost arestat eu și Mircea Băsescu, acest individ a ieșit sub umbrela luptei anticorupție pe care o făcea Kovesi, acea individă monstruoasă. Am fost arestat că aș fi intermediat banii dintre Bercea Mondial și Mircea Băsescu. Eu am făcut doi ani de pușcărie din cauza acestor escroci. Eu am numărat banii, cei 600 de mii de euro pe care i-a adus Bercea Mondial lui Mircea Băsescu pentru Traian Băsescu au fost ca Bercea Mondial să fie scăpat de justiția independentă”, a spus Marian Căpățână.

Căpățână spune că își cere banii pentru a-și achita datoriile față de alte persoane implicate în acest scandal.

„Mie trebuie să-mi dea mie 300 de mii de euro”, a mai spus acesta.

Despre dosar:

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână, condamnaţi la închisoare cu executare | Realitatea Oltului