FOTO/ Agricultor din Pleșoiu: 20 de bani ridichea! Nu ne condamnați la sărăcie prin muncă!

562

Micii producători de legume din toată ţară își vând în continuare recolta pe mai nimic. Deși trudesc din greu, ies în pierdere. Un semnal de alarmă este tras azi de către președintele SPA Olt, care a postat pe pagina de socializare saci întregi cu ridichi pe  care fermierii din Pleșoiu sunt nevoiți să le vândă pe câțiva bănuți.

Produs de sezon ce ar trebui să fie la mare căutare mai ales acum, în perioada postului, ridichea se vinde, totuși, din curtea fermierilor, la prețuri mici, ce nu acoperă munca depusă și investiția producătorilor autohtoni. Semnalul de alarmă privind munca țăranului român vine din partea președintelui Sindicatului Producătorilor Agricoli din Olt, care a postat mai multe imagini cu producția obținută la Pleșoiu pe care agricultorii sunt nevoiți să o vândă pe mai nimic, alături de un mesaj sugestiv:

,,Pleșoiu-OLT-30.03.2022…. 20 BANI RIDICHEA. Muncă Trudă Investiții Speranță. Satul Românesc și Țăranul Român. Fără speranță și viitor…. Producem și vindem sub prețurile de cost. Guvernanți. Nu ne condamnați la SĂRĂCIE PRIN MUNCĂ,, transmite Ion Păunel.