Strigător la Cer: Caracaleancă ÎNȘELATĂ cu banii pentru REPATRIEREA tatălui decedat în Italia

1135

Un strigăt de ajutor este lansat de către o caracaleancă ce dorește să-și înmormânteze tatăl creștinește acasă. Acesta a decedat în Italia. Și, ca și cum durerea prin care trece și cheltuielile necesare nu i-ar fi fost suficiente, o româncă a profitat de suferința ei și a înșelat-o însușindu-și din banii de repatriere.

Giorgiana Nedelcu, din Caracal, are nevoie de ajutorul semenilor pentru a a duce acasă din Italia trupul neînsuflețit al tatălui ei. Cu ajutorul româncei de la firma de repatriere, Alina Cărăbuș, aceasta a lansat un apel pe facebook în încercarea de a strânge cei 2700 de euro de care are nevoie.

,,Un strigat disperat de ajutor, cel al Giorgianei Nedelcu fiica lui Gheorghe Nedelcu, decedat in data de 26.03.2022 la Villa Literno Italia care doreste sa-si inmormanteze crestineste tatal in Romania, la Caracal. Stiu ca din putinul fiecaruia vom reusi sa ajutam. Corpul neinsufletit al lui Gheorghe se afla la Medicina legala a Spitalului Giuliano in Campania unde maine 30.03.2022 ore 10.00 i se v-a efectua autopsia. Giorgiana a incercat cu disperare sa ceara ajutorul pe retelele de socializzare, neffind pregatita pentru acest eveniment nefericit si avand o mama bolnava, dar din pacate a fost inselata de catre o persoana care,, spunea ca doreste sa o ajute ” sa ai plateasca aceasta suma. Haideti sa nu ramanem indiferenti la strigatul de ajutor al acestei fete care a fost lovita de doua ori,, este mesajul postat pe pagina de socializare.

Din păcate, durerea Giorgianei a atras și profitorii. O româncă ce s-a recomandat din Cluj a profitat de buna credință a caracalencei și a înșelat-o cu suma de 900 de euro. Acesta i-a trimis un mesaj cu un screenshot cu așa-zisul transfer bancar, iar mai târziu a recontactat-o spunând că i-a făcut un transfer de 1.000 euro, dar că a greșit și trebuie să îi dea înapoi 900 de euro. Bani pe care, de bună credință, caracaleanca i-a depus în contul bancar al acelei persoane, ulterior dânsu-și seama că este o escrocherie și suma de 1000 de euro nu a mai intrat în contul ei. Mai mult, persoana în cauză a încercat același lucru și cu reprezentanta firmei de repatriere, fără succes de data aceasta. ,,Fata a cerul ajutorul zilele trecute pe Facebook oamenilor cu suflet sa o ajute pentru a strange suma necesara repatrierii,dar a avut parte de o alta lovitura. Atat eu cat si Giorgiana am fost contactate de catre o anume Cojocaru Emanuela din Cluj care a promis ca o ajuta cu suma necesara, né-a trimis fotoshop cu asazisul transfer bancar ( s-a dovedit fals) iar mai tarziu a recontactat-o pe Giorgiana spunand ca i-a facut un transfer de 1000 euro dar ca a gresit si trebuie sa ai dea inapoi 900 de euro. Giorgiana in durerea ei si disperata crezand intr- adevar intr-o greseala a mers la banca si a dat acesti bani, bani care erau pentru inmormantare. Avem probe, plangere la politie, o sa o gasim pe aceasta escroca care a profitat de durerea acestei familii. Sunt constienta ca v-a vedea aceasta postare persoana in cauza atat vreau sa transmit :,, Oriunde vei fi nu vei ramane nepedepsita ”! Haideti oameni buni sa o ajutam pe Giorgiana, stiu ca putem, sa isi ingroape crestineste tatal in Romania, la Caracal.,, a transmis Alina Cărăbuș

Gheorghe Nedelcu avea 56 de ani și a murit după ce s-a simțit brusc rău și a început să vomite cheaguri de sânge. Cei care doresc să ajute pentru a ajuta ca trupul său să ajungă acasă pot dona aici: https://www.gofundme.com/f/ajutor-repatriere-decedat-nedelcu-gheorghe.