CRIMĂ înfiorătoare: Un bărbat şi-a ucis soţia şi şi-a înjunghiat soacra în faţa celor doi copii

514
Sursa foto: Antena3
Sursa foto: Antena3

Un bărbat şi-a ucis soţia, cu care se afla în divorţ de un an de zile, şi şi-a înjunghiat soacra, care a intervenit să aplaneze scandalul. Martori la uciderea mamei au fost gemenii cuplului. Unul dintre copii a sunat la 112 să ceară ajutorul.

Crimă terifiantă în județul Ilfov. Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Voluntari şi-a ucis soţia şi şi-a înjunghiat soacra, care a încercat să aplaneze conflictul.

Evenimentul s-a petrecut sâmbătă seară, în oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, în casa unde locuiau cei doi soţi împreună cu copiii lor în vârstă de 13 ani.

La scurt timp după crimă, bărbatul a fugit, fiind ulterior prins de oamenii legii, cu ajutorul fratelui victimei. Incidentul a avut loc în jurul orei 19:51. Apelul la 112 a venit chiar din partea unuia dintre copii care a sunat și a cerut ajutorul.

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru femeie decât să constate decesul. Soacra criminalului a fost rănită se pare doar la nivelul mâinii.

„La data de 26 martie a.c., în jurul orei 19:51, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o persoană, cu privire la faptul că, într-o locuință din Voluntari, mama și respectiv bunica sa au fost înjunghiate de către tatăl apelantului, după care acesta din urmă a plecat de la domiciliu.

Ulterior alte două apeluri anunțau faptul că au fost auzite țipete de ajutor. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari, care au constatat că 2 persoane prezentau urme de violență, iar persoana bănuită nu se afla la locul faptei.

Echipajele medicale care s-au deplasat la fața locului au acordat îngrijiri medicale celor 2 persoane de sex femeiesc, însă ulterior, au declarat decesul uneia dintre acestea, respectiv a mamei apelantului.

În cel mai scurt timp, polițiștii din Voluntari, împreună cu polițiștii de la acțiuni speciale și Serviciul Rutier, au procedat la efectuarea de activități specifice și l-au depistat pe bărbatul în cauză, într-o zonă din apropierea locuinței”, a transmis IPJ Ilfov.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost condus la sediul Poliției Orașului Voluntari.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, informează IPJ Ilfov.