Un tânăr de 20 de ani din Vlădila are nevoie de AJUTOR. Un accident auto l-a pus în scaunul cu rotile

1982

În urma unui accident rutier, Alin Petrescu a ajuns în scaunul cu rotile. U transplant cu celule stem i-ar putea readuce șansa la o viață normală. După ce i-au evaluat cazul, medici de la spitalul Medistambul din Turcia i-au dat speranțe, însă are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, să poată urma intervenția. Pentru el, oameni cu suflet au demarat o campanie de strângere de fonduri.

Un tânăr de 20 de ani din comuna olteană Vlădila are nevoie de semeni pentru a-l ajuta să se recupereze în urma unui tragic accident petrecut în martie anul trecut. Din cauza carosabilului înzăpezit, când a ajuns pe un pod, Alin a pierdut controlul mașinii și a ajuns într-o râpă.

La un pas de tragedie: cinci tineri în stare gravă

,,Tot ce imi amintesc e ca m-am trezit speriat si am incercat imediat sa ma cobor din masina, dar mi-a fost imposibil pentru ca usa era blocata. Mi-am pierdut din nou cunostinta si cand am deschis din nou ochii eram in spital. In cele din urma am fost transferat la Bucuresti, avand nevoie urgenta de o interventie la nivelul coloanei, insa din cauza unor erori medicale a avut loc abia dupa o saptamana. Desi problema compresiei pe maduva a fost remediata, din cauza acestei intarzieri s-a format un chist pe maduva, astfel ca am ramas in scaun cu rotile. Viata mea dinaintea accidentului, a devenit o amintire care urma sa ma tortureze luni intregi. Nu am avut posibilitatea de a merge la un centru bun de recuperare din cauza lipsei banilor, iar ajutor nu am avut de la cine sa primesc. Tatal meu este in varsta si lucreaza pentru un salariu foarte mic, iar mama a decedat in 2015 in urma unui accident rutier, lasand in urma suferinta si un dor de nedescris. De cand ea a murit, el a devenit si tata si mama pentru mine, dar nu are posibilitatea de a strange suma necesara pentru a-mi oferi sansa la o viata normala.,, povestește tânărul.

După ce s-a luptat luni bune cu depresia, timp în care nu a vorbit, nu dormea suficient și nu mânca, a cunoscut în mediul virtual persoane care se luptă cu situații asemănătoare, iar unii dintre ei au reușit să-și îmbunătățească starea după ce au urmat un transplant de celule stem. ,,Am inceput imediat sa ma documentez pe aceasta tema, astfel ca intr-un final am ajuns sa imi pun cazul in fata unor medici de la spitalul Medistambul din Turcia, care au luat hotararea de a-mi face acest transplant. Dupa, voi avea nevoie de sedinte de terapie. Costurile imense insa, ma readuc in contact cu realitatea crunta. Nu am de unde sa scot atatia bani… Acum ma intreb zilnic daca voi ajunge sa am parte de aceasta interventie. Oare voi reusi? Voi putea merge din nou? Este singurul lucru pe care mi-l doresc din toata inima…sa am o viata obisnuita si sa-i ajut pe altii care se afla in aceeasi situatie, pentru ca imi sunt bine cunoscute sentimentele de neputinta, frustrare… stiu cum e sa te simti ca o povara. E mult, mult prea greu!,, este strigătul de ajutor lansat de Alin.

Cei care doresc să-i întindă o mână de ajutor pot face donații pe pagina de socializare unde a fost lansată o campanie de strângere de fonduri:

(11) Facebook

ori în contul tatălui lui Alin Petrescu.

RO 35BTRLEURCRT0359416301_EURO

RO85 BTRLRONCRT0359416301_RON

SWIFT__BTRLRO22

Banca Transilvania- Titular cont  Petrescu Florian.