Se ia apa mâine în Slatina, în mai multe zone. CAO: Asigurați rezerve de apă!

1178

Locuitorii din mai multe zone ale Slatinei, dar și agenți economici, vor rămâne mâine fără apă. Întreruperea alimentării din rețeaua publică se va face pentru cinci ore, estimează CAO, și este impusă de o avarie în zona Autogării.

Compania de Apă Olt a anunțat slătinenii și agenții economici din patru zone ale urbei să-și facă rezerve de apă întrucât mâine, 15 martie, se va întrerupe alimentarea pentru  remedierea unei avarii în zona Autogării.
,, Facem apel la locuitorii și agentii comerciali din zonele menționate să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. Vă asigurăm că echipa din teren va face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametri normali.,, a anunțat CAO.
Alimentarea cu apă se va opri în intervalul orar 9.00- 14.00, în Piața Gării, la Blocul nr.4 de pe Bulevardul AI Cuza, în zona Depozitelor, la Herghelia Slatina, în Parcul Industrial și pe Platforma Industrială Slatina ( strada Drăgănești).