Primarul comunei Giuvărăști este disperat. Face apel la comunitate

1320

Primarul comunei Giuvărăști, Daniel Pană, a făcut apel la oamenii din comunitate să-i identifice pe aceia care, cu rea intenție, au adus prejudicii imaginii localității și au ignorat efortul depus de fiecare cetățean pentru a realiza o oază de verdeață. Arborii ornamentali plantați cu drag de giuvărășteni au dispărut.

La începutul lunii decembrie a anului trecut, numeroși locuitori ai comunei Giuvărăști au răspuns apelului făcut de către edilul Daniel Pană de a transforma localitatea într-o oază de verdeață, în care să aibă parte deopotrivă de umbră și aer curat, dar și de un aspect urbanistic plăcut. Astfel, voluntarii au plantat mii de arbori și arbuști ornamentali: platani, mesteacăni, tuia aurie, etc. Azi, administrația locală a constata cu stupoare că mai multe tuia au dispărut. Cum hoții s-ar putea să fie chiar din sânul comunității ori din împrejurini, edilul a făcut apel la cetățeni pentru identificarea rău-făcătorilor.

,,Atunci când voința este învinsă de rea-voința unor oameni lipsiți de educație, caracter, bun simț și tot ceea ce l-ar putea defini ca OM. Pentru ca toate aceste lucruri le lipesc, nu-i putem numi decât ANIMALE! Rugăm pe oricare dintre dumneavoastră, OAMENII, de pe oriunde, să ne ajutați să găsim pe acești NEOAMENI să-i putem civiliza, să-i educăm, să-i corectăm să le mai dăm o șansă!

Au furat 11 Tuya plantate de Salariații Primăriei Giuvărăști, din banii noștri ai tuturor cetățenilor comunei Giuvărăști. Împreună vom reuși, împreună vom fii mai puternici!,, este apelul primarului.

 

Despre campania de plantare:

Locuitorii din Giuvărăști, uniți pentru o comună verde | Realitatea Oltului