UPDATE: Maramureșeanul căutat de polițiștii din Olt a fost găsit

555

UPDATE: „La data de 9 martie a.c., bărbatul a fost depistat de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni și se deplasa spre adresa de domiciliu din județul Maramureș”, a transmis Poliția.

STIRE INIȚIALĂ…

Poliţiştii din Olt au intrat din nou în alertă în cazul dispariției unei persoane. Căutat este acum  un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Cicârlău, județul Maramureș, care a plecat voluntar de la locuința concubinei sale, din comuna olteană Stoenești și nu a mai revenit.

Un bărbat din comuna Cicârlău, județul Maramureș a sesizat ieri polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Deveselu cu privire la faptul că, la data de 5 martie fiul său, ROGOJAN REMUS VIOREL, de 40 de ani, cu același domiciliu, a plecat voluntar de la locuința concubinei sale, din comuna olteană  Stoenești şi nu a mai revenit nici la domiciliu și nici la locuința concubinei.
,,La momentul dispariţiei, bărbatul era îmbrăcat într-o pereche de pantaloni de trening, de culoare gri, geacă neagră de fâș, pe cap purta o căciulă multicoloră și era încălțat cu o pereche de bocanci gri. Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112!,, anunță IPJ Olt.
Semnalmente: înălţime 1,78 metri, greutate – aproximativ 80 de kilograme, constituție atletică, ochi căprui, fața ovală, păr negru, tuns scurt, iar ca semne particulare are mersul legănat, cu capul aplecat înainte.