Caracalenii, solidari cu ucrainenii. Un prim transport de ajutoare, preluat de Crucea Roșie Olt

132

Și locuitorii celui de-al doilea municipiu al Oltului au răspuns pozitiv apelului umanitar lansat de către Primăria Caracal în vederea strângerii de ajutoare pentru femeile și copiii alungați din țara lor de război. Azi, primul transport de bunuri donate a fost preluat de Crucea Roșie Olt.

Începând cu data de 28 februarie, Primăria Municipiului Caracal, prin salariați ai Serviciului Public de Asistență Socială, s-a alăturat Campaniei naționale ,,SOLIDARITATE pentru Ucraina,, derulată de Crucea Roșie. Administrația caracaleană a deschis în acest scop un punct de colectare pentru produse alimentare neperisabile și obiecte de strictă necesitate destinate refugiaților care ajung în țara noastră. Produsele strânse au fost predate azi de către viceprimarul Marina Samiee.

,,Mulțumim cetățenilor caracaleni, societăților comerciale și, nu în ultimul rând, unităților de învățământ care au fost alături de noi! Astăzi, 11.03.2022, a fost preluat un prim transport de către reprezentanții Crucii Roșii Slatina! Campania SOLIDARITATE pentru Ucraina continuă!,, a transmis Primăria Caracal.

Cei care doresc să ofere în continuare ajutor pot dona la punctul de colectare amplasat pe platoul din fața primăriei.