VIDEO/ Salvatorii olteni au transportat azi din Slatina circa 2 tone de ajutoare pentru refugiații ucraineni

116

Pentru că fiecare acțiune de sprijinire a persoanelor sosite din Ucraina contează, și salvatorii olteni s-au alăturat campaniei umanitare a Primăriei Slatina. Azi, aceștia au transportat circa două tone de produse.

Primăria Slatina a demarat pe 28 februarie o campanie umanitară în sprijinul cetățenilor ucraineni refugiați în România. Implicat în această acțiune este și  Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab”, care a pus la dispoziția primărie un cort pentru primirea alimentelor, amplasat  la Fântâna Speranței, și asigură transportul ajutoarelor către zonele indicate de Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției. Iar azi, produsele strânse au plecat spre cei cărora le sunt destinate.

,,Vineri, 04 martie, aproximativ două tone de alimente neperisabile, haine, paturi, saci de dormit și produse de igienă, colectate de Primăria Municipiul Slatina, au fost trimise către județul Maramureș. Mulțumim cetățenilor pentru implicarea de care au dat dovadă și îi anunțăm că pot face în continuare donații, la cortul amplasat la Fântâna Speranței, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-17.00.,, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.