Accident pe DN 65, în Olt. Conducătorul nu avea permis și a fugit de la fața locului

550

Un accident rutier a avut loc, în această dimineață, pe Drumul Național 65-E574, între localitățile Găneasa și Piatra-Olt unde un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat în această dimineață, în jurul orei 04.30, cu privire la faptul că pe Drumul Național 65 – European 574, între localitățile Găneasa și Piatra-Olt este un autoturism răsturnat.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt care au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, fără a mai avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare și fără a fi identificată nicio persoană în acesta sau în zona acestuia.

„Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul aparține unui bărbat, în vârstă de 30 de ani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Sursa: Info Trafic Slatina
Sursa: Info Trafic Slatina

În continuarea verificărilor, bărbatul, de 30 de ani, este bănuit că ar fi condus autoturismul pe Drumul Național 65 – European 574, din direcția Balș către Găneasa, iar după sensul giratoriu din localitatea Piatra-Olt, acesta s-a răsturnat în afara părții carosabile, fiind produse doar pagube materiale”,se arată în comunicatul IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.