Primăria Corabia se alătură campaniei umanitare pentru refugiații ucraineni. Ajutoarele, strânse la sala de sport  din parcul Carol I

169

După administrațiile municipiilor Slatina și Caracal, care au stabilit puncte umanitare unde oltenii care doresc să vină în ajutorul refugiaților ucraineni pot aduce diverse produse de care cei fugiți din calea războiului au nevoie, și Primăria Corabia a anunțat demararea unei campanii la nivel local.

Corăbienii care doresc să întindă o mână de ajutor ucrainenilor nevoiți să-și părăsească locuințele și să refugieze pe meleaguri românești pot face donații în alimente neperisabile, produse de igienă și alte produse de strictă necesitate pentru copii și bebeluși la un punct deschis special de către administrația orășenească. Primăria orașului de la Dunăre a anunțat că va da startul campaniei începând de mâine, 2 martie.

,,Dragi locuitori ai orașului Corabia! Cu toții urmărim cu tristețe și îngrijorare evenimentele din Ucraina. Oameni care nu şi-au dorit acest război au fost nevoiţi să îşi părăsească casele şi tot ce au agonisit, venind la noi în ţară pentru a se adăposti. Primăria Corabia inițiază o campanie umanitară, începând din 2 Martie, din dorința de a veni în sprijinul acestora. Îi putem ajuta donând produse alimentare neperisabile, apă și produse de igienă! Toate donațiile vor ajunge la cei care au nevoie disperată de ajutor. Program donații : Luni – Vineri: 10.00 – 12.00. Persoană de contact: Costea Florin : 0761624463,, a anunțat Primăria Corabia.

Cei care doresc să ajute sunt așteptați la sala de sport ” Lulu Stănescu” din parcul Carol I.