Atac cu TOPORUL la un liceu cu renume. Atacatorii căutau o fată

344

Scandal cu topoare la unul dintre cele mai importante licee din Capitală. Poliția a fost sesizată după ce mai mulți tineri au vrut să intre cu armele în liceu.

Un incident greu de crezut a avut loc luni la un liceu cu pretenţii din Capitală.

Paznicii au sunat la poliţie când în faţa unităţii şcolare au observat un grup de 10-15 persoane, care aveau la ele mai multe obiecte contondente şi un topor.

Incidentul ar fi avut loc în jurul orei 18.00, la poarta liceului Jean Monnet.

„În data de 21 februarie 2022, un agent de pază ce acționează în zona unei unități de învățământ a sesizat telefonic un polițist din cadrul Secției 1 Poliție cu privire la faptul că în fața clădirii se află mai mulți tineri, care ar fi afirmat că așteaptă o tânără, elevă.

La adresă s-a deplasat echipaj al subunității de poliție, însă tinerii nu se mai aflau în zonă.

Ca măsură preventivă, polițiștii au efectuat mai multe verificări.

Unitatea școlară este inclusă în itinerarul de patrulare al sectiei de poliție”, se arată în comunicatul remis presei.

Potrivit unor surse, un elev în de clasa a IX-a ar fi avut o relație amoroasă cu o colegă de vârsta lui, care, la rândul ei ar fi ar fi fost iubita unui adolescent.

Rănit în dragoste, băiatul și-ar fi adunat mai mulți prieteni și ar fi mers însoțit de aceștia să-l aștepte pe cel care i-ar fi suflat prietena.

Sursele citate au precizat că baiatul căutat s-ar fi speriat și s-ar fi ascuns, însă, colegii săi s-ar fi mobilizat și ar fi încercat să se ia la bătaie cu grupul intrușilor.

În cele din urmă, agresorii ar fi plecat în momentul în care au înțeles că agentul de pază a anunțat Poliția, nu înainte, însă, să lovească, de mai multe ori, cu toporul, gardul liceului.