Primarul din Verguleasa, apel la cetățenii comunei să ajute la găsirea bătrânei dispărute

206
foto: arhivă

Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 85 de ani, care a plecat voluntar vineri de la domiciliu și nu a mai revenit. Polițiști, jandarmi, pompieri, localnici și un câine de urmă s-au mobilizat pentru a da de urma bătrânei, iar azi edilul comunei a făcut un apel la cetățeni să colaboreze cu forțele de ordine.

Continuă la Verguleasa și împrejurimi căutările bătrânei date dispărute vineri. Edilul localității a solicitat azi ajutorul consătenilor. ,,Este vorba de „tanti Gilica”, din „Verguleasa Mică” (str. Bisericii). A dispărut de la domiciliu în data de 18.02.2022, în jurul orei 10.30. Dacă sunt persoane care au văzut-o pe undeva, nu ezitați să anunțati organele locale de poliție sau la 112! Orice detaliu este important!!!,, a anunțat primarul Valentin Piciu.

OANȚĂ LEANA este căutată de polițiști, jandarmi, pompieri, localnici din Verguleasa, angajați ai primăriei și un polițist criminalist cu un câine de urmă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,60 metri, greutate – aproximativ 55 de kilograme, păr alb, de lungime medie, prins în coadă, ochi căprui.

Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de aceasta la momentul plecării.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112!