Mobilizare în Olt pentru căutarea unei bătrâne din Verguleasa, dată DISPĂRUTĂ

136

Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 85 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Polițiști, jandarmi, pompieri, localnici și un câine de urmă s-au mobilizat pentru a da de urma bătrânei.

Aseară, o femeie din municipiul Călărași, județul Călărași, a sesizat poliția olteană cu privire la faptul că în cursul zilei de ieri mama acesteia, OANȚĂ LEANA, de 85 de ani, din comuna Verguleasa, județul Olt, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

,,La căutări participă 6 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, 9 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, 4 pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, 8 voluntari din cadrul Primăriei Verguleasa și un polițist criminalist cu un câine de urmă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea,, anunță Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,60 metri, greutate – aproximativ 55 de kilograme, păr alb, de lungime medie, prins în coadă, ochi căprui.
Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de aceasta la momentul plecării.
 Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112!