Zeci de profesori au dat azi proba scrisă pentru concursul de directori ai școlilor din Olt

296

Proba scrisă din cadrul etapei a II-a a concursului pentru conducerea unităților de învățământ s-a desfășurat azi. În Olt, 75 de candidați au fost admiși în urma evaluării dosarelor de înscriere și repartizați pe săli la centrul special de concurs de la Liceul Tehnologic Metalurgic Slatina.

144 de directori și-au început mandatele de conducere a unităților de învățământ din Olt din acest semestru, după ce au promovat concursul organizat în octombrie-noiembrie 2021. Posturile de conducere rămase vacante au fost scoase din nou la concurs.

77 de profesori s-au înscris pentru cele 58 de posturi ( 45 de directori și 12 directori adjuncți) rămase vacante la școlile din Olt, etapa a II-a a concursului. Validați au fost 75, care au fost azi așteptați în sălile de concurs pentru a susține proba scrisă, începând cu ora 10.00. Candidații aflați în carantină sau izolare pot susține examenul pe 4 martie.

Rezultatele se vor afișa în această după-amiază, cei nemulțumiți putând face contestație în termen de 48 de ore.

Până pe 8 martie se vor înregistra opțiunilor candidaților pentru unitatea la care candidează, iar în perioada 16-25 martie se va desfășura interviul. Pe 4 aprilie se vor emite deciziile de numire, cu intrare în vigoare la 19 aprilie.