Un copil a fost sfâșiat de mai mulți câini când se întorcea de la şcoală

505

Un băiat dintr-o localitate din judeţul Covasna, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost atacat şi mușcat de o haită de câini, pe o stradă din apropierea casei. Băiatul se întorcea acasă de la școală, iar câinii care l-au muşcat au ieşit din curtea unui medic veterinar din zonă.

Momente de groază într-o localitate din județul Covasna, acolo unde un copilaș de zece ani a fost atacat, marți, pe stradă de câinii vecinului, fiind găsit în stare de inconștiență.

Bărbatul care l-a observat pe copil este medic veterinar și se pare că este chiar proprietarul animalelor.

După găsirea micuțului într-o baltă de sânge, medicul a luat măsuri urgente pentru a-l salva. Micuțul a fost transportat la spital în stare foarte gravă, medicii luptând din răsputeri pentru a-l ține în viață.

Până acum, băiețelul a suferit deja două intervenții chirurgicale, fiind puternic rănit în urma mușcăturilor de câini.

Potrivit ultimelor informații, urechile minorului vor fi reconstituite de chirurgii plasticieni ai Spitalului de Pediatrie din Brașov, acestea fiind puternic afectate în urma traumatismelor făcute de patrupezi.

Evenimentul tragic a avut loc într-o zonă mai retrasă, acolo unde copilul locuia împreună cu mama și fratele mai mare. Astfel, mergând spre casă, elevul a fost întâmpinat de mai mulți câini violenți ai vecinului, care s-au năpustit asupra micuțului, provocându-i multiple leziuni. Vecinii au declarat că bărbatul adăpostea în curte 8 câini, care uneori reușeau să mai iasă pe stradă pe sub gard.

Astăzi, copilul a intrat într-o nouă operație, medicii făcând eforturi supraomenești pentru a-i reface părțile corpului distruse de animale.