Ce avantaje are o agentie de tipul Betting Exchange

85

Pe langa pariurile clasice, plasate la agentiile obisnuite, in ultimii ani tot mai multi jucatori apeleaza la Betting Exchange, intelegand avantajele pe care le ofera o asemenea platforma pentru pariuri. Tocmai despre acest subiect iti voi oferi detalii in randurile ce urmeaza, astfel ca vei afla citind acest articol de ce merita sa incepi sa pariezi si tu la agentii de tipul Betting Exchange.

Ce este Betting Exchange?

In primul rand trebuie sa intelegi pe scurt ce reprezinta Betting Exchange si care sunt diferentele fata de o agentie de pariuri obisnuita.

Principala diferenta este reprezentata de modul de plasare al pariurilor: daca la agentiile obisnuite un pariu se plaseaza intre jucator si agentie, la Betting Exchange este vorba practic de un “schimb de pariuri” intre 2 utilizatori ai platformei. Asadar, operatorul ofera practic doar interfata necesara plasarii acestor tipuri de pariuri si nu intervine propriu-zis in toata aceasta actiune de joc.

Jucatorii accepta si propun pariuri unii intre altii, iar operatorul castiga prin incasarea unor mici comisioane in cazul pariurilor castigatoare.

Unde poti juca Betting Exchange in Romania?

Agentiile de tipul Betting Exchange sunt destul de putine ca numar la nivel mondial, existand doar cativa astfel de operatori. In Romania singura platforma licentiata de Betting Exchange este Betfair. De altfel, Betfair este numarul 1 mondial atunci cand vine vorba de pariuri Betting Exchange, asadar romanii au oportunitatea de a paria legal si in siguranta pe cea mai buna platforma.

Trebuie sa mai stii ca, introducand un cod promotional de inregistrare la Betfair poti incasa chiar si un bonus de bun venit foarte interesant si util in acelasi timp, care te va ajuta sa iti maresti bugetul de start si implicit sa iti cresti si sansele de a obtine profit.

Care sunt avantejele agentiilor de tipul Betting Exchange?

Acum ca ai aflat ce este o agentie Betting Exchange si unde poti juca asemenea pariuri online in Romania, probabil ca te intrebi care sunt avantajele acestor platforme, nu-i asa? Iata mai jos principalele motive pentru care clientii aleg sa pariezi in cadrul site-urilor de Betting Exchange:

  • Cele mai bune cote de pe piata– beneficiezi de cele mai bune cote la pariuri, deoarece acestea nu sunt ajustate de operator, asa cum se intampla in cazul agentiilor obisnuite, care isi seteaza si o anumita marja de profit prin valoarea cotelor oferite.
  • Iti setezi propriile cote – daca nu esti multumit de cota disponibila pentru un anumit pronostic, atunci poti seta orice alta cota doresti. Trebuie sa stii insa ca pariul tau nu va fi plasat imediat, asta deoarece alt utilizator al platformei va trebui sa ti-l accepte mai intai. Astfel, exista situatii in care cota propusa de tine nu este acceptata de nimeni, astfel ca pariul va ramane “unmatched”, adica neplasat.
  • Te poti implica intr-un pariu atat ca jucator, cat si ca agentie, acceptand pariurile altor utilizatori.
  • Poti plasa tipuri de pariuri unice– prin intermediul pariurilor Back (pro) si Lay (contra) poti astfel sa mizezi pe pronosticuri pe care nu le gasesti in nicio agentie obisnuita. De exemplu, poti paria pe faptul ca un anumit scor corect nu va fi castigator, precum si pe multe alte tipuri de pariuri interesante.
  • Poti face trading– majoritatea celor care joaca in agentiile de Betting Exchange fac practic “trading”. Asta inseamna ca urmaresc sa obtina profit de pe urma oscilatiilor de cote si nu prin castigarea propriu-zisa a pariurilor respective. Daca esti suficient de bine informat, dar si inspirat poti ajunge sa castigi sume frumoase doar prin anticiparea corecta a evolutiei cotelor.
  • Nu esti limitat in ceea ce priveste miza – poti paria oricati bani doresti pe un anumit eveniment sportiv, fiindca nu vei fi limitat de catre agentie, ci doar de volumul de bani existenti pe respectiva piata de joc.
  • Poti profita de greselile altor utilizatori – la Betting Exchange trebuie sa cunosti foarte bine mecanismul de functionare. Sunt si pariori incepatori care fac anumite greseli pe platformele de Betting Exchange, iar tu poti profita de asemenea situatii.

Acestea ar fi principalele avantaje pe care le ofera platformele online de Betting Exchange. Inainte de a incepe insa sa pariezi bani reali in cadrul acestor site-uri asigura-te ca ai inteles la perfectie modul in care functioneaza pariurile Betting Exchange. Ulterior, vei descoperi practic o alta “lume” a pariurilor sportive, pe care foarte multi romani, dar si jucatori din intreaga lume o apreciaza din plin.