Patru adulți și doi copii, victimele unui grav accident rutier. Jumătate dintre ele au decedat

691

Trei persoane au murit, iar alte trei persoane au fost transportate la spital, în urma unui grav accident rutier petrecut în această după-amiază. Printre cei decedați se numără și un copil.

Accidentul cu urmări deosebit de grave s-a petrecut după ce șoferul unei mașini, un tânăr de 20 de ani, care se îndrepta spre municipiul Tulcea, a părăsit partea carosabilă și a lovit un copac de pe marginea drumului.

„În urma accidentului, a rezultat decesul a trei pasageri, doi adulţi şi un minor, şi rănirea conducătorului auto, a unui pasager adult şi a unui minor ce se aflau în acelaşi autoturism, cei din urmă fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat reprezentantul IPJ Tulcea.

Pentru scoaterea pasagerilor din autovehicul, au intervenit două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Delta cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, iar pentru acordarea primului ajutor au fost alocate trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru omor și vătămare corporală din culpă şi în continuare  cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.