Politician PRO România, omorât la vânătoare după ce a fost confundat cu un fazan

119

Un consilier PRO România din Timiș, a murit sâmbătă, după ce a fost împușcat din greșeală în piept, în timpul unei partide de vânătoare.

Un consilier PRO România, în vârstă de 36 de ani din Timiș, a murit sâmbătă, după ce a fost împușcat din greșeală în piept, în timpul unei partide de vânătoare.

Accidentul a avut loc pe raza unei localități din județul Timiș. Apelul la 112 a anunțat un incident în care un bărbat a fost împuşcat accidental în piept.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de poliţie şi o ambulanţă, medicii făcând eforturi să îl resusciteze pe bărbat. În ciuda eforturilor de resuscitare, tânărul de 35 de ani nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul.

El a fost împușcat din greșeală chiar de nașul său, care face parte din PSD, după ce a fost confundat cu un fazan.

Partida de vânătoare a fost organizată legal și armele erau deținute legal.

„Astăzi, polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizați cu privire la faptul că pe fondul de vânătoare din Deta a fost organizată o partidă de vânătoare în urma căreia, un bărbat, de 36 de ani, a fost împușcat accidental de un alt bărbat, de aceeași vârstă. În urma incidentului, bărbatul a decedat. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” a transmis Poliția Timiș.