Virgil Popescu depune plângere penală împotriva lui George Simion, după ce a fost agresat în plenul Parlamentului

52

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat, marți, că va depune plângere penală împotriva lui George Simion, după incidentul de luni, când liderul AUR l-a luat de gât și l-a jignit chiar la tribuna Parlamentului.

Virgil Popescu va depune plângere penală împotriva copreședintelui AUR George Simion, după ce l-a agresat în timpul dezbaterii moțiunii simple din Parlament, adresată împotriva ministrului Energiei.

„Am depus o adresă la Camera Deputaților în atenția Secretarului General și al membrilor Biroului Permanent prin care i-am anunțat că voi depune o plângere penală la adresa deputatului George Simion, prin care i-am rugat să îmi pună la dispoziție filmarea integrală a incidentelor petrecute. Facebook.

De asemenea, având în vedere că în semn de protest la gesturile violente de care am avut parte am decis să nu finalizez susținerea discursului de la tribuna Camerei Deputaților îl puteți citi integral aici”, a transmis ministrul Energiei.

Parchetul General s-a sesizat privind plângerea penală depusă de Virgil Popescu și face verificări pentru a vedea dacă este necesară deschiderea unui dosar, în urma comiterii unor infracțiuni.