Șofer prins conducând rupt de beat, pe raza comunei Schitu

173
Imagine cu caracter ilustrativ

Ignorând pericolul pe care-l reprezintă pentru viața participanților la trafic, din păcate destui șoferi rămân prieteni cu Bachus chiar și atunci când urcă la volan. În acest week-end, recordul alcoolemiei depistate la un conducător auto pe raza județului Olt se ridică la 1.12mg/l.

Trei permise de conducere au reținut zilele trecute polițiștii olteni șoferilor depistați pe drumurile din județ aflați sub influența băuturilor alcoolice, iar pentru consum de alcool (alcoolemie mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat) au fost întocmite patru dosare penale. Recordul alcoolemiei a fost depistat la Schitu.
,,În noaptea de 4/5 februarie a.c., polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Perieți, au depistat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism, în comuna Schitu, având o concentrație alcoolică de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.,, declară Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
În week-end, polițiștii din județ au aplicat în trafic 617 sancţiuni contravenţionale.