Șofer luat de radar la Pleșoiu cu 142km/h. 63 de șoferi au rămas fără permis în acest week-end

193

Viteza continuă să fie principala încălcare a legislației rutiere ce pune în pericol viața participanților la trafic. Zeci de șoferi au rămas fără permis în acest week-end, recordul vitezei depistat de radar fiind de 142km/h.

168 de sancțiuni au aplicat polițiștii olteni șoferilor depistați pe drumurile din județ nerespectând regimului legal de viteză. Au fost reținute 63 de permise de conducere pentru depășirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei maxime legale admise. Recordul a fost înregistrat pe raza localității Pleșoiu.
,,La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii Biroului Rutier Slatina au depistat pe Drumul Județean 677, în localitatea Pleșoiu, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 142 de km/h, pe un sector de drum unde limita maximă de viteză este de 50 de km/h.,, declară Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Șoferul vitezoman s-a ales cu o amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.