Senatorul Siminica Mirea: Vă lansez invitația de a-mi transmite propunerile și sugestiile dumneavoastră

87
Siminica Mirea

La debutul primei sesiuni parlamentare a acestui an, senatorul de Olt Siminica Mirea reia invitația lansată către olteni de a-i trasmite propunerile și sugestiile privind probleme ce ar putea fi rezolvate din poziția de parlamentar și le promite celor care i-au acordat încrederea că se va implica la fel de activ pentru a-i reprezenta cu cinste.

Astăzi, Senatul și Camera Deputaților debutează în prima sesiune parlamentară ordinară a anului 2022. Cu această ocazie, senatorul de Olt Siminica Mirea a transmis un mesaj oltenilor, asigurându-i că le va fi alături la nevoie.
,,În cele ce urmează, îmi doresc ca activitatea pe care o voi depune să se ridice la înălțimea așteptărilor dumneavoastră, a tuturor românilor, iar proiectele pe care le voi realiza să reprezinte un adevărat succes.
Așa cum am mai spus-o, voi continua să iau decizii, să susțin și să demarez proiecte care vin în sprijinul cetățenilor, fiind în continuare aceeași persoana implicată în demersurile pentru țară.
Cum politica este despre oameni, vă lansez din nou invitația de a-mi transmite propunerile și sugestiile dumneavoastră referitoare la chestiuni de interes public. Vă asigur că voi depune toate eforturile pentru soluţionarea tuturor problemelor semnalate.,, a transmis parlamentarul social- democrat.

Despre activitatea primului an de mandat:

Primul an de mandat pentru senatorul Siminica Mirea s-a încheiat cu activitate bogată în slujba celor i-au acordat încrederea